Tantalus - the online coin registry

Go Back   Tantalus Online Coin Registry > Main > The Orkin Man
 

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-21-2010, 12:56 AM
Saturninos Saturninos is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 32
Default Album Export Feature Down?

Hi: Just tried to export an album and got a whole lot of error messages (about 2 pages worth). Here is a copy of the first error message: "Warning: set_time_limit() [function.set-time-limit]: Cannot set time limit in safe mode in /home1/dirtyol0/public_html/t_export.php on line 77"

Am I doing something wrong or is the server temporarily down? Thanks, Saturninos.
  #2  
Old 01-21-2010, 03:18 AM
kearnage kearnage is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 17
Default Album Export Down

With my use of the site it appears all of the problems are ongoing. The photos that went missing stayed that way, I can't manage my account, most pages have error messages and random glitches are common place.
I really hope something is sorted soon or I will have to, sadly, abandon Tantalus.

Kearnage
  #3  
Old 01-21-2010, 07:52 PM
ethnucoins ethnucoins is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 27
Default

Quote:
Originally Posted by Saturninos
Hi: Just tried to export an album and got a whole lot of error messages (about 2 pages worth). Here is a copy of the first error message: "Warning: set_time_limit() [function.set-time-limit]: Cannot set time limit in safe mode in /home1/dirtyol0/public_html/t_export.php on line 77"

Am I doing something wrong or is the server temporarily down? Thanks, Saturninos.

It's been down since the start of the year, along with a number of other features.
ATB,
Aidan.
  #4  
Old 01-30-2010, 10:32 PM
Saturninos Saturninos is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 32
Default Ok, Thanks for the response.

Quote:
Originally Posted by ethnucoins
It's been down since the start of the year, along with a number of other features.
ATB,
Aidan.
Ok, Thanks for the response, I'll try it again in a couple of days. I thought it was something I was doing wrong.
  #5  
Old 02-05-2010, 05:32 PM
rasiel rasiel is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 276
Default

Some more tweaking, still bugs I'm sure but could you guys give it a shot and see if there's any improvements?

I'm on the warpath, please bear with me if you can.

Ras
  #6  
Old 02-07-2010, 08:12 PM
ethnucoins ethnucoins is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 27
Default

Quote:
Originally Posted by rasiel
Some more tweaking, still bugs I'm sure but could you guys give it a shot and see if there's any improvements?

I'm on the warpath, please bear with me if you can.

Ras

It doesn't seem to work yet. It seems to be doing something, as a progress bar appears
and moves for a bit; then it prints up "Hmm" and returns me to the import/export page.

If I tick the "Include Coin Grids in export file" box, I get the following error, as well
as progress bars:

"Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in /home1/dirtyol0/public_html/cmd/export.php on line 688

Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in /home1/dirtyol0/public_html/cmd/export.php on line 688"

This is repeated a few more times than I copied. It ends with being dumped back to
the import/export page as before.

ATB,
Aidan.
  #7  
Old 02-07-2010, 08:15 PM
ethnucoins ethnucoins is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 27
Default

The flips printing doesn't work for me either. When I attempt to create the PDF, I get:

Warning: set_time_limit() [function.set-time-limit]: Cannot set time limit in safe mode in /home1/dirtyol0/public_html/cmd/pdfflip.php on line 9
FPDF error: Some data has already been output, can't send PDF file

ATB,
Aidan.
  #8  
Old 02-09-2010, 10:12 AM
Saturninos Saturninos is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 32
Default Still Not Working

Ok, I just tried to export a folder and I did not get any of the previous error messages but I did not get the exported file either. So I guess we are making proggress but we are not quite there yet.
  #9  
Old 02-12-2010, 02:43 AM
kearnage kearnage is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 17
Default

test for Ras - please ignore!
  #10  
Old 02-12-2010, 02:44 AM
kearnage kearnage is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 17
Default

TEST for ras please ignore
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:11 AM.

Powered by vBulletin Version 3.5.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Dirty Old Coins, LLC